Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare har du en huvudroll inom företaget. Du är vårt ansikte utåt och blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Uppsala rent. Hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Uppsala samt i Knivsta. På avdelningen arbetar omkring 40 miljöarbetare, tre arbetsledare och en avdelningschef. Vi har under året växt och behöver nu utöka personalstyrkan med flera duktiga chaufförer/miljöarbetare.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Insamling av hushållsavfall (baklastande hämtfordon)
  • Hantera fordonsdatorer, RFID-utrustning och rapportering av avvikelser
  • Genomföra dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätta dessa vid behov
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov

Som miljöarbetare säkerställer du, tillsammans med övriga i arbetslaget, att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen. 

Vem är du?
Du behöver ha C-körkort med tillhörande YKB. Har du tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling och har arbetat med digital tömningsregistrering (DTR) är detta meriterande - likaså om du har lokalkännedom i Uppsala med omnejd.

Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i högt tempo och har god fysik. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Övrigt 
Start: Omgående
Arbetstider: Vår verksamhet är igång måndag – fredag (inkl. ”röda” dagar) mellan kl. 06:00 – 15:00
Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Urbaser erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda. 

Låter detta som något för dig? 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag via vår hemsida, www.urbaser.se under fliken ”Arbeta hos oss”.


Har du frågor om tjänsten eller processen går det bra att kontakta oss via ansokan@urbaser.se - observera att vi dock inte tar emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1
Publicerat 2019-01-07
Sista ansökningsdag 2019-03-08

Tilbake til ledige stillinger