Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.


Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning inom transportbranschen? Är du relationsskapande, resultatdriven och trivs i att arbeta i en organisation med högt i tak? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Vi erbjuder:
Möjlighet att arbeta i en flexibel och bred roll med mycket ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Du blir en del av en samhällsnyttig organisation som präglas av framåtanda och öppenhet. Hos oss värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång. Vi erbjuder trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda, möjlighet till utbildning och karriärutveckling. 

Om jobbet:
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i delar av Malmö stad samt Vellinge kommun. Som avdelningschef är du en nyckelperson i företaget och ingår i den operativa ledningsgruppen. Du har personalansvar för två arbetsledare och omkring 35 miljöarbetare. Du är resultatansvarig för avdelningens kontrakt med en total omsättning om cirka 35 miljoner kronor.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Organisering, planering och ledning av den dagliga driften
 • Uppföljning och rapportering av budget, nyckeltal och resultat
 • Ansvar för personalfrågor och arbetsmiljöfrågor
 • Relationer och kontakter med såväl leverantörer som våra uppdragsgivare
 • Planering och uppföljning av underhåll och vård av avdelningens 22 fordon

Du rapporterar till regionchefen och har en tät dialog med övriga avdelningschefer inom regionen. Ni arbetar tillsammans för att nå regionens mål.

Vem är du?
För att nå framgång i denna tjänst tror vi att du som person:

 • Är konsekvent, kommunikativ och engagerad som ledare
 • Har god förmåga att få personalgruppen att utvecklas och bli ett sammansvetsat lag
 • Är lösningsorienterad och lyhörd för vår uppdragsgivares behov
 • Har god ekonomisk förståelse och goda administrativa färdigheter
 • Är serviceinriktad med god insikt i entreprenadverksamhet
 • Är kreativ och har hög arbetskapacitet

Du har minst tre års arbetsledande erfarenhet inom transportbranschen eller närliggande bransch. Har du erfarenhet av arbete med fordonsdatorer och hämtningsregistrering är detta meriterande, likaså om du har övergripande kunskap om tunga fordon och påbyggnad. Meriterande är också om du har minst tre års akademisk examen. Vi kommer dock att sätta stort värde på personliga egenskaper i samband med denna rekrytering

Vid frågor relaterade till tjänsten, kontakta regionchef Pia Ekholm via e-post: pia.ekholm@urbaser.se

Låter detta som en tjänst för dig?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillträdas så snart som möjligt. Ansök redan idag via vår hemsida, www.urbaser.se/arbetahososs (vi tar inte emot ansökningar via e-post).

Varmt välkommen med din ansökan!

Referensnummer 2018/11
Kontakt
 • Pia Ekolm, pia.ekholm@urbaser.se
Sista ansökningsdag 2019-01-22

Return to job vacancies